El Club

logocpepsm

És per nosaltres una satisfacció que hagueu pensat en el nostre club per iniciar al vostre fill/a en el mon de l’esport.

En aquest web intentarem explicar-vos a grans trets el funcionament de la secció de patinatge artístic. Si teniu qualsevol dubte no dubteu a preguntar-ho a qualsevol membre de la junta o mitjançant el contacte del web. Aqui podeu consultar les activitats al calendari i veure fotografies a la galeria.

UNA MICA D’HISTÒRIA

El CLUB PATÍ EL PLA DE SANTA MARIA, inscrit en el Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya amb el número 1331, és l’entitat esportiva i cultural pionera d’aquesta localitat. La seva secció d’Hoquei damunt patins fou fundada l’any 1967 i la secció de Patinatge Artístic entrà en funcionament l’any 1975.

QUE PRETENEM ?

El principal objectiu és la formació i educació dels nois i noies en la pràctica esportiva com a mitjà per a obtenir una millor qualitat de vida. Més important que la formació de grans campions és la seva feina d’educar en els valors universals de l’esport: esperit de superació, autodisciplina, companyerisme, treball en equip, amistat, hàbits saludables, …

COM HO ACONSEGUIREM ?

Els mètodes emprats es basen, principalment, en la dinàmica, la participació i el treball en equip.

SECCIÓ DE PATINATGE ARTÍSTIC

Treballarem els següents aspectes al llarg de l’any:

1.- Activitats teòriques.
2.- Preparació física específica.
3.- Programa de patinatge artístic de la Federació Catalana de Patinatge Artístic.
4.- Participació en diferents festivals, activitats i competicions d’àmbit local, comarcal , provincial i estatal.

COMPETICIONS, FESTIVALS, CAMPIONATS,…

Els diferents nivells de patinatge que els vostres fills aniran assolint són:

• Iniciació: Base , Iniciació , Nivell C , Nivell B , Nivell A i Certificat

• Grups Xou

En un primer moment és l’entrenador/a de cada club qui decideix quan un patinador/a està prou preparat per passar a Iniciació nivell c. A partir d’aquí per passar als nivells següents s’han de fer unes PROVES FEDERA TIVES i/o CAMPIONA TS que realitza la Federació Catalana de Patinatge.

Per preparar-se millor al llarg de l’any es poden organitzar diferents campionats en els que cada patinador/a pot competir amb patinadors/es d’altres clubs que tenen el mateix nivell o la mateixa edat.

A banda de les proves oficials i dels campionats els vostres fills/es participaran en diversos FESTIVALS fent balls ells sols o formant part d’alguna coreografia.

SETMANES INTENSIVES

Alguns anys, coincidint amb les èpoques de vacances escolars, s’organitzen setmanes intensives de patinatge per tal de reforçar, corregir i potenciar la seva tècnica.

ALTRES ACTIVITATS

A més a més de les activitats habituals el club organitza un festival anual, un campionat de grups xou, la festa del caga tió i de l’amic invisible i altres activitats socials adreçades a pares i patinadors (visites, sortides a la neu, sopars, …).