Historia del club

historia-cpepsm

El CLUB PATÍ EL PLA DE SANTA MARIA, inscrit en el Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya amb el número 1331,  és una de les entitats esportives i culturals pionera del Pla de Santa Maria. La seva secció d’Hoquei damunt patins fou fundada l’any 1967, i la secció de Patinatge Artístic entrà en funcionament l’any 1975. La secció d’hoquei funcionà ininterrompudament fins al juny del 2011.

El CLUB PATÍ EL PLA DE SANTA MARIA és una entitat esportiva i cultural sense ànim de lucre. El  principal objectiu és la formació i educació dels nois i noies en la pràctica esportiva com a mitjà per a obtenir una millor qualitat de vida. Més important que la formació de grans campions és la seva feina d’educar en els valors universals de l’esport: esperit de superació, autodisciplina, treball en equip, companyerisme, amistat, diversió, …

Tot hi haver passat quaranta-cinc anys des de la seva creació els membres de la seva Junta Directiva, entrenadors i col·laboradors continuen amb la il·lusió del primer dia. Il·lusió que es renova dia a dia en veure com els infants gaudeixen amb la practica d’aquests esports.

Gràcies a empreses com COLOMER GROUP i URSA-POLIGLAS, patrocinadors oficials de les seccions d’hoquei damunt patins i patinatge artístic, a BODEGAS CLOS MONTBLANC, EUROPASTRY, CLIP-XIP, OH ART!, SUPERMERCATS ESCLAT, BANESTO, CAIXABANK i CATALUNYA CAIXA, a les aportacions dels socis el Club Patí El Pla de Santa Maria i les col·laboracions puntuals d’empreses, botiguers i particulars podem afrontar, any rera any, la gran quantitat de despeses que genera el manteniment tota aquesta activitat.

La màxima fita esportiva va ser assolida la temporada 1981-82 quan la secció d’hoquei va aconseguir ascendir i jugar a la 1ª divisió nacional.

La secció de patinatge artístic també participa en les diferents competicions territorials i de Catalunya en les categories d’Iniciació, Debutants, i grups de xou, en el que els darrers anys ha aconseguit grans éxits esportius (2ns classificats en el Territorial, 5ens classificats en el Campionat de Catalunya, 3rs classificats en la Copa Catalana). Des de l’any 2007 organitzem el “Trofeu de grups xous del Pla de Santa Maria” que és la primera competició d’aquest tipus que es fa a la província de Tarragona.