10è Trofeu de Xous del Pla: UN DESÈ TROFEU DE DEU

cartell-trofeu

300 patinadors, més de 1.300 persones de públic, 12 clubs de patinatge diferents o més de 80 tècnics. Aquestes són algunes de les espectaculars xifres que s’han aconseguit aquest cap de setmana durant el desè Trofeu de Grups Xous del Pla de Santa Maria.

Una competició organitzada pel mateix club de patinatge del municipi, el Club Patí El Pla de Santa Maria.

Ja fa deu anys que s’organitza aquesta cita esportiva i any rere any les xifres de parti
cipació i assistència van augmentant. Diversos clubs de la Província de Tarragona acudeixen en aquest Trofeu en busca d’un lloc per a la Copa Catalana de Grups Xous, que aquest any serà el proper dia 9 d’abril a Trempi on competiran diversos clubs d’arreu del territori català.

Una altra de les singularitats del trofeu és l’existència de la categoria Màsters adreçada a expatinadors i a persones majors de 18 anys que volen aprendre a patinar. El Club Patí el Pla de Santa Maria ha estat pioner a Catalunya i a Espanya amb la creació d’aquesta nova modalitat l’any 2014. Actualment aquesta modalitat de xous màsters està reconeguda dins la Federació Catalana de Patinatge i participa també a la Copa Catalana de Grups Xou.

En aquest cap de setmana de trofeu també hi van assistir diverses personalitats del món de l’esport i del patinatge de les nostres comarques. Cal destacar la presència del nou Representant Territorial de l’Esport de Tarragona, el senyor Joan Plana i també el President de la Territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Patinatge, el senyor Rafel Serrano.

(Autor del text: Jordi Murtró Balañà)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s