Carnaval 2017

Us informem que el dia 25 de febrer és carnaval i aquest any hem pensat de fer alguna cosa diferent.  Farem carnaval tematitzat de pirates, així que aneu buscant disfressa pròpia o d’algun amic o familiar o sinó com que a carnaval tot s’hi val, amb quatre coses de casa aclarit (exemple leggins, camisa, cinturó i mocador al cap),  el més important,  és que els nens s’ho passin d’allò més bé!!! De “parches” per l’ull, no cal que en porteu, alguna cosa farem 😊
Esperem que us agradi la iniciativa. 
La Junta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s