La segona edició del Roda Barcelona torna aquest cap de setmana a la Vall d’Hebron

Roda Barcelona 2016 16

Dissabte i diumenge, 18 i 19 de març, la Vall d’Hebron acollirà la segona edició del Roda Barcelona, la festa de promoció dels esports del patinatge sobre rodes organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana de Patinatge.

La zona delimitada pel carrer de la Granja Vella i l’avinguda Martí Codolar, al districte d’Horta-Guinardó una mica per sota del Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall Hebron, tornarà a acollir el Roda Barcelona d’aquest any amb una àmplia oferta d’activitats dels esports de la roda petita que tindrà lloc dissabte durant tot el dia (12.00 a 19.30 h) i diumenge pel matí (9.00 a 15.00 h).

La festa, que es farà en un espai dividit en dotze zones, combinarà exhibicions d’esport professional i federat amb activitats populars i d’iniciació a totes les disciplines del patinatge sobre rodes amb l’objectiu de fer-ne difusió i promoció amb la mirada posada en els World Roller Games (Jocs Mundials del Patinatge sobre Rodes) que la ciutat de Barcelona organitzarà l’any 2019.

El Roda Barcelona d’aquest any amplia el catàleg d’activitats de la primera edició i estarà ple de propostes per a persones que ja practiquen el patinatge com a esport habitual i també per a persones que s’inicien o es volen iniciar en aquest esport. Per aquest motiu, hi haurà una zona de lloguer de patins gratuïta i una altra amb els estands de les entitats que col•laboren en la festa.

Al marge de l’Institut Barcelona Esports (IBE) i la Federació Catalana de Patinatge, les entitats col•laboradores d’aquest any són Agressive Inline School, Associació Patinadors de Barcelona (APB), Associació Sant Martí Esport (ASME), Barcelona Tsunamis, BCN Roller Dance, Club Hoquei Claret, Club Patí Barcelona, Club Patí Congrés, Escola Oficial de Patinatge Inline, Fundació Club Patí Voltregà, Futbol Club Martinenc, Inercia, Jesuïtes de Casp, Longboard Mediterránea, Long School, Pyrene Club Esportiu, Rodats, Roller Grind 360, Unió Esportiva d’Horta i Uroloki Hoquei Línia.

Les activitats de dissabte inclouen a partir de les 12.00 h exhibicions d’hoquei patins, patinatge artístic, alpí en línia, scooter i descens en longboard i inclouran dues gincames sobre patins i una passejada en ruta també amb patins entre les 18.00 i les 19.30 h.

I les de diumenge, que arrencaran a les 9.00 h amb la segona edició de la Cursa dels Mistos organitzada pel Club Patí Barcelona, inclourà fins les 15.00 h exhibicions d’hoquei en línia, cross scooter, descens en línia, hoquei adaptat, freestyle, blading, cross long, street hockey i roller football i també sessions d’iniciació i perfeccionament de les disciplines més clàssiques com hoquei patins i en línia, patinatge artístic i de velocitat amb les més noves com skate, blading, scooter, longboard, freestyle, descens en línia i roller urbà.

Font: Fecapa.cat

Comunicat Roda Barcelona 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s