ESPECTACLE SOBRE RODES 

​El Club Patí El Pla de Santa Maria va organitzar una nova edició del Trofeu de Grups Xous 

300 patinadors, més de 1.300 persones de públic, 14 clubs de patinatge diferents o més de 50 tècnics. Aquestes són algunes de les espectaculars xifres que es van aconseguir durant l’onzè Trofeu de Grups Xous del Pla de Santa Maria. Una competició organitzada pel mateix club de patinatge del municipi, el Club Patí El Pla de Santa Maria. 

Ja fa onze anys que s’organitza aquesta cita esportiva i any rere any les xifres de participació i assistència van augmentant. Diversos clubs de la demarcació de Tarragona acudeixen en aquest Trofeu en busca d’un lloc per a la Copa Catalana de Grups Xous, que aquest any serà el proper dia 1 d’abril a Salou i on competiran diversos clubs d’arreu del territori català. 
Una altra de les singularitats del trofeu és l’existència de la categoria Màsters adreçada a expatinadors i a persones majors de 18 anys que volen aprendre a patinar. El Club Patí el Pla de Santa Maria ha estat pioner a Catalunya i a Espanya amb la creació d’aquesta nova modalitat l’any 2014. Actualment aquesta modalitat de xous màsters està reconeguda dins la Federació Catalana de Patinatge i participa també a la Copa Catalana de Grups Xou. 
En aquest cap de setmana de trofeu també hi van assistir diverses personalitats del món de l’esport i del patinatge de les nostres comarques, on van poder gaudir de les 25 coreografies que les diverses patinadores i patinadors van oferir.  
El club organitzador va estar representat en aquest Trofeu per tres coreografies. ‘La màgia del bosc’ va obtenir una meritòria cinquena posició i ‘Pantera rosa’ va aconseguir situar-se en el setè lloc de la classificació en la categoria B1. Pel que fa al grup xou Màster, va pujar al segon esglaó del podi amb la coreografia ‘Pin Up’. 

Autor del text: Jordi Murtró Balaña

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s