ESPECTACLE SOBRE RODES 

​El Club Patí El Pla de Santa Maria va organitzar una nova edició del Trofeu de Grups Xous 

300 patinadors, més de 1.300 persones de públic, 14 clubs de patinatge diferents o més de 50 tècnics. Aquestes són algunes de les espectaculars xifres que es van aconseguir durant l’onzè Trofeu de Grups Xous del Pla de Santa Maria. Una competició organitzada pel mateix club de patinatge del municipi, el Club Patí El Pla de Santa Maria. 

Ja fa onze anys que s’organitza aquesta cita esportiva i any rere any les xifres de participació i assistència van augmentant. Diversos clubs de la demarcació de Tarragona acudeixen en aquest Trofeu en busca d’un lloc per a la Copa Catalana de Grups Xous, que aquest any serà el proper dia 1 d’abril a Salou i on competiran diversos clubs d’arreu del territori català. 
Una altra de les singularitats del trofeu és l’existència de la categoria Màsters adreçada a expatinadors i a persones majors de 18 anys que volen aprendre a patinar. El Club Patí el Pla de Santa Maria ha estat pioner a Catalunya i a Espanya amb la creació d’aquesta nova modalitat l’any 2014. Actualment aquesta modalitat de xous màsters està reconeguda dins la Federació Catalana de Patinatge i participa també a la Copa Catalana de Grups Xou. 
En aquest cap de setmana de trofeu també hi van assistir diverses personalitats del món de l’esport i del patinatge de les nostres comarques, on van poder gaudir de les 25 coreografies que les diverses patinadores i patinadors van oferir.  
El club organitzador va estar representat en aquest Trofeu per tres coreografies. ‘La màgia del bosc’ va obtenir una meritòria cinquena posició i ‘Pantera rosa’ va aconseguir situar-se en el setè lloc de la classificació en la categoria B1. Pel que fa al grup xou Màster, va pujar al segon esglaó del podi amb la coreografia ‘Pin Up’. 

Autor del text: Jordi Murtró Balaña

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s