II Trofeu Grups Xou Terra de Vinyes

Fa uns dies us anuciavem que participaríem al trofeu de grups xous que celebrava a Vilafranca del Penedes, el trofeu es disputà el diumenge 14 de Març de 2017. Era el primer cop que portàvem les corografies Pantera Rosa i Les Fades del Bosc a disputar un trofeu de grups xou fora del Pla, un gran dia per les petites i les grans. Per el que fa al trofeu assolien bons resultats obtenint la tercera posició per la coreografia Pantera Rosa i una sisena posició per les Fades del Bosc. Un dia genial de Club, dinar de pícnic, excursió amb autobús i trofeu cap a casa. Felicitats a totes!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s