II Trofeu Grups Xou Terra de Vinyes

Fa uns dies us anuciavem que participaríem al trofeu de grups xous que celebrava a Vilafranca del Penedes, el trofeu es disputà el diumenge 14 de Març de 2017. Era el primer cop que portàvem les corografies Pantera Rosa i Les Fades del Bosc a disputar un trofeu de grups xou fora del Pla, un gran dia per les petites i les grans. Per el que fa al trofeu assolien bons resultats obtenint la tercera posició per la coreografia Pantera Rosa i una sisena posició per les Fades del Bosc. Un dia genial de Club, dinar de pícnic, excursió amb autobús i trofeu cap a casa. Felicitats a totes!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s