III Interclubs al Vendrell

Avui 18 de juny de 2017 hem participat al tercer interclub del Vendrell, onze patinadores han disputat en varies categories base, iniciació, nivell C, B i A i Certificat. En aquesta ocasió hem obtingut cinc podis. Continuen els bons resultats en els interclubs, felicitats a les patinadores i als entrenadors!!! Seguim treballant, ara tots els esforços per el festival d’estiu de patinatge artístic que organitzarem el pròxim dia 1 de Juliol.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s