Caga tió nadalenc

Festa de celebració de final d’any amb moltes activitats pels patinadors, caga tió, balls de grup xou, jocs amb patins, etc… Ha estat tota una festa, tothom hi era. Alhora es un dia trist, hem acomiadat a la nostra fantàstica entrenadora Lourdes Cózar que ens havia fet la substitució de les dos baixes maternals de la Laia i la Eli. Un agraïment per la seva dedicació aquest club i l’esforç de portar tot el cos tècnic del nostre club. Moltes gràcies!!!! Ens veiem aviat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s