ASSAMBLEA I CALÇOTADA 2022 DEL CLUB PATÍ EL PLA DE STA MARIA

El passat diumenge dia 27 de març El Club Patí El Pla de Sta Maria, es va reunir amb els seus socis i sòcies per fer balanç de l’any 2021 i també per presentar les novetats pel 2022, que encaren amb optimisme, després dels moments complexos viscuts amb la pandèmia.

Tot seguit, es va fer la calçotada del club on hi van participar un total de 70 socis o sòcies en un ambient festiu i d’alegria pel retrobament de patinadores i patinadors junt amb les seves famílies i entrenadores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s