16è TROFEU DE GRUPS XOU 2022

El Club Patí El Pla de Santa Maria ha tornat a organitzar una nova edició del Trofeu de Grups Xous, amb el suport de la Federació Catalana de Patinatge i l’Ajuntament del Pla de Sta Maria, essent aquesta la setzena edició.

La participació ha sigut la més alta de totes les edicions amb 314 patinadores, junt amb tècniques, delegades i auxiliars. Durant la jornada van competir 33 coreografies, dels nivells: B2, B1, JÚNIOR, XOU PETIT, QUARTET I MÀSTER, de diversos clubs de la delegació de Tarragona.

El club planenc va participar, amb tres coreografies; “LUCA”, que va aconseguir la novena posició, debutant en la categoria B1. “HUNGER GAMES” de la categoria JÚNIOR, que va emocionar i fer vibrar al públic, va proclamar-se campió, aconseguint, així, una plaça pel Campionat de Catalunya Promoció de Grups Xou, q es celebrarà el pròxim cap de setmana del 9 i 10 de juliol a Cassà de la Selva. Per últim la coreografia “Volem?” de la categoria MÀSTER, grup format expatinadores del Club Patí El Pla de Santa Maria, que va tancar el campionat.

També hi van assistir representants municipals Mateu Montserrat (Excel.lentissim alcalde del Pla de Sta Maria), Josep Silvestre (Tinent alcalde del Pla de Santa Maria), Josep Torrents (Regidor d’esports del Pla de Santa Maria) i Maria Teresa Ferré (Regidora de festes del Pla de Sta Maria).

La jornada va acabar amb un sopar familiar amb les entrenadores, patinadores i les seves famílies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s