1ª FASE COMARCAL DE PATINATGE ARTÍSTIC DE L’ALT CAMP I LA CONCA DE BARBERÀ

El passat dissabte 29 d’octubre, al Pavelló Municipal del Pla de Santa Maria, es va celebrar la 1ª Fase Comarcal de Patinatge Artístic de l’Alt Camp i la Conca de Barberà. En aquesta competició hi van participar sis patinadores del nostre club, El Club Patí El Pla de Santa Maria. L’Ona Dols, l’Arlet Peña i la Martina Rodriguez en la categoria d’exhibició, van desenvolupar el seu programa, assolint una experiència positiva pel seu desenvolupament esportiu. En la Categoria Prebenjamí hi van participar la Valèria Grau, la Mar Anglès que va aconseguir la primera posició, la Cristina Català en la segona posició i l’Aura Anglès en la tercera posició. Aquesta competició té quatre fases més que s’aniran realitzant al llarg de la temporada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s