17è Trofeu Grups Xou El Pla de Santa Maria

17è TROFEU GRUPS XOU DE PATINATGE ARTÍSTIC DEL CLUB PATÍ EL PLA DE SANTA MARIA


El Club Patí El Pla de Santa Maria ha tornat a organitzar una nova edició del Trofeu de Grups Xous, amb el suport de la Federació Catalana de Patinatge i l’Ajuntament del Pla de Sta Maria, celebrant així la seva dissetena edició.

Cada any es supera el nombre d’inscrits i en aquesta edició hi han participat un total de 340 patinadors i patinadores, junt amb tècnics/es, delegats/es i auxiliars. Durant la jornada van competir diversos clubs de la delegació de Tarragona, un total de 36 coreografies dividits en diferents categories: xous B2, B1, en categoria promoció: JÚNIOR, PETIT i QUARTET i per últim l’exhibició de la categoria MÀSTER.

El club planenc va participar, amb tres coreografies “JO VULL VIURE A RATATOUILLE”  en la categoria B1, obtenint la ben merescuda primera posició. En la categoria júnior amb la coreografia  “ANEM PER FEINA” que va emocionar i fer vibrar al públic, va proclamar-se campió de la categoria,  aconseguint, així, una plaça pel Campionat de Catalunya Promoció de Grups Xou, que es celebrarà el pròxim cap de setmana del 14 i 15 de juliolal pavelló d’esports de  Torredembarra. 
Per últim la coreografia “La fira” de la categoria màster, categoria que va néixer al nostre club i que ja forma part d’alguns esdeveniments de patinatge grups xou. Aquesta última categoria participa en la modalitat d’exhibició.
En tots aquests èxits cal fer una menció molt especial per les entrenadores Clàudia i Carla Alfonso, creadores de les dues coreografies guanyadores i la Maria Fonts entrenadora i creadora de les coreografies de les màsters des de l’any 2019.

Durant la jornada i en l’entrega de premis i medalles hi van assistir diversos representants municipals, l’excel·lentíssim senyor alcalde Mateu Montserrat alcalde del Pla de Santa Maria,  Maria Teresa Ferré regidora de festes de l’Ajuntament del Pla de Santa Maria i Josep Torrents regidor d’esports de l’Ajuntament del Pla de Santa Maria. També representats del món de l’esport com Benedicte Piquer, president de la Federació Catalana de Patinatge Artístic Territorial de Tarragona.

En acabar la competició la Federació Catalana de patinatge va comunicar a tots els clubs participants com a XOUS PROMOCIÓ que veient la qualitat als territorials ha cregut convenient la participació d’aquests en el Primer Open Stars de Xous que es celebrarà els propers dies 22 i 23 de juliol al pavelló de l’Anella Mediterrànea a Tarragona. També van fer arribar una felicitació als clubs participants pel treball, la qualitat i l’esforç que va quedar demostrat a la pista del pavelló d’esports del Pla de Santa Maria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s