1er Trofeu d’iniciació 2017

Els dies 8 i 9 va tenir lloc el primer trofeu d’iniciació de nivell b i certificat a la localitat d’Alcover, quatre de les nostres patinadores van competir amb molt bons resultats, una de les quals va obtindre la tercera posició del nivell b, també destacar la 15 i 20 posició de les altres dos patinadores del nivell b. Destacar també al nivell certificat la 25 posició de la patinadora, aquesta competia alhora per assolir la categoria de certificat. Seguirem treballant per millorar els resultats. Moltes felicitats a les 4.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s