1er Trofeu d’iniciació 2017

Els dies 8 i 9 va tenir lloc el primer trofeu d’iniciació de nivell b i certificat a la localitat d’Alcover, quatre de les nostres patinadores van competir amb molt bons resultats, una de les quals va obtindre la tercera posició del nivell b, també destacar la 15 i 20 posició de les altres dos patinadores del nivell b. Destacar també al nivell certificat la 25 posició de la patinadora, aquesta competia alhora per assolir la categoria de certificat. Seguirem treballant per millorar els resultats. Moltes felicitats a les 4.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s