Trofeu Xou Terra de Vinyes

El pròxim 14 de maig es celebrarà el II Trofeu terra de vinyes organitzat pel C.P.A. Vilafranca. Per primer any el nostre club hi participarà amb dos grups xou, Pantera Rosa i La Màgia del bosc, formats per les categories de nivell a i certificat (pantera rosa) i nivell b (la màgia del bosc). S’organitzarà un autobús per les patinadores i els acompanyants que ho desitgin, el bus marxarà al matí i tornarà a la tarda. La previsió és que al matí es faran els entrenaments i a partir de les 4 de la tarda comenci el campionat. Us animem a venir i  a gaudir de un fantàstic dia de patinatge artístic amb família. Pròximament informarem dels horaris definitius, us podeu apuntar a cpepsm@gmail.com posar nom i cognoms dels participants. 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s