4a Fase Comarcal del Consell Esportiu grups xous

El diumenge 3 de juliol es va celebrar la quarta fase comarcal del Consell Esportiu Grups Xou al pavelló poliesportiu del Pla de Santa Maria, on tres grups xou del Club Patí El Pla de Sta Maria van participar-hi. La coreografia “Hunger Games” a mode de competició en la categoria Xou Secundària. El grup màster amb la coreografia “Volem” i “Encanto” del grup de les més petites del club van participar en mode d’exhibició.

No podem deixar d’anomenar el reconeixement que va fer el Consell Esportiu a tres patinadores i un patinador del Club Patí El Pla de Sta Maria pel seu gest de companyerisme en la 2a Fase del Consell celebrada a Alcover. La Leyre, l’Arlet i la Martina van sortir a pista ajudar el seu company i amic Aniol, fent emocionar a tots els presents i donant visibilitat als valors que transmet l’esport, com el treball en equip i la solidaritat, i així aportar una experiència positiva per a tot el grup.

Xou secundaria
hunger games 🥇

Màsters
Volem? ✈️

Exhibició
Encanto 💃

A la última fotografia la Martina, l’Arlet i la Leyre que van ser premiades pel companyerisme que van demostrar a la 2a Fase del Consell de lliure celebrada a Alcover, al sortir a la pista a ajudar al seu company Aniol. 💪🏽👏🏼

2022 més i millor🔝

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s