Campionat de Catalunya Promoció Xous

QUARTA POSICIÓ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

El passat dissabte dia 9 de juliol el grup xou Hunger Games del Club Patí El Pla de Sta Maria, va participar al Campionat de Catalunya de Xous Promoció a Cassà de la Selva. La magnífica coreografia va aconseguir la quarta posició entre setze coreografies.

Amb aquesta darrera competició del xou Hunger Games, aquest grup de 12 joves planenques tanca la temporada de xou amb un balanç espectacular, per totes les fites aconseguides: la també quarta posció al Campionat Nacional del Consell Esportiu i el reconeixement a la Nit de l’Esport per l’excel.lent trajectoria de la temporada 2021-22.

Només ens queda felicitar a les patinadores i a les seves entrenadores Clàudia i Carla Alfonso per aquesta brillant temporada, per l’esforç, la dedicació, el compromís i els excel.lents resultats. Enhorabona campiones!

Estem molt orgulloses i orgullosos d’on hem arribat però sobretot de les nostres patinadores i patinadors de la més xiqui fins a la més gran, que treballen dia a dia per arribar més lluny moltes gràcies a les mares, pares, avis, avies… a tothom que ha aportat el seu granet de sorra per ser-hi en una data tant important. marea groga💛

💛💜🖤

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s